Selecteer provincie

Muurling Automatisering 0118-491232

Details

Adres
Ruys de Beerenbrouckstr 34
4384ET Vlissingen
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
ICT-apparatuur en -systemen zijn voor het MKB belangrijke gereedschappen. Sterker nog: computers, software, netwerken, printers en dergelijke zijn onmisbaar geworden om het werk gedaan te krijgen. Maar: de ontwikkelingen gaan snel. Aankoopbeslissingen, aanleg, onderhoud en het verhelpen van acute storingen vergen steeds meer specialistische kennis en ervaring. Aangezien er in het MKB altijd meer taken dan mensen zijn, is de hamvraag: hoe organiseert u dit zonder dat het ten koste gaat van het ‘echte’ werk?
Muurling Automatisering beheert, onderhoudt en realiseert ICT-omgevingen van 3 tot 50 werkplekken. Het is de missie van Muurling automatisering om de bedrijfszekerheid van ICT-apparatuur en -systemen in het MKB op het best mogelijke peil te krijgen en te houden. Als externe specialist kunnen we u bijstaan zonder dat u van ons afhankelijk wordt.

Omdat uw gewone werk gewoon doorgaat, passen wij onze werktijden aan. Muurling Automatisering is daarom doordeweeks beschikbaar voor eerste hulp en systeembeheer van 08.00 tot 22.00 uur. Als het beter uitkomt, is zelfs het weekeinde een optie. Ondanks deze brede beschikbaarheid hanteert Muurling Automatisering dezelfde prijs.

Dat is altijd een lastige vraag: voldoet het computerpark aan de eisen van deze tijd en uw toekomstige wensen? Moeten we de computers upgraden of vernieuwen? Internet en e-mail op elke werkplek? Hoe zit het met virussen, hackers en het delen van gegevens? Muurling Automatisering geeft advies over hoe uw systemen aan dergelijke nieuwe wensen kunnen voldoen en kan zorgen voor implementatie en onderhoud.

Vergelijk uw computerpark of netwerk eens met uw auto. Met goed beheer en regelmatig onderhoud is het een fijn stuk gereedschap dat bovendien lang meegaat. U begrijpt dat slecht beheer tot teveel onderhoud en tot meer kans op pech onderweg leidt. En dat als er veel onderhoud nodig is, u aan vervanging moet gaan denken. Muurling Automatisering biedt u vele mogelijkheden om uw computerpark in optimale conditie te krijgen en te houden.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 21:00 Tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, na 18:00 ook telefonisch.
Dinsdag : 08:00 - 21:00 Tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, na 18:00 ook telefonisch.
Woensdag : 08:00 - 21:00 Tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, na 18:00 ook telefonisch.
Donderdag : 08:00 - 21:00 Tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, na 18:00 ook telefonisch.
Vrijdag : 08:00 - 21:00 Tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, na 18:00 ook telefonisch.
Zaterdag : 08:00 - 21:00 Tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, na 18:00 ook telefonisch.
Zondag : 08:00 - 21:00 Tijdens kantooruren bereikbaar via e-mail, na 18:00 ook telefonisch.Service:
Gratis offerte

Diensten:
Advies, Apparatuurkeuze, Automatisering, Begeleiding, Beheer, Beveiliging, Consultancy, Cursussen / trainingen, Helpdesk / service desk, Hosting, ICT-dienstverlening, Implementatie, Installatie, Internetdiensten, IT-beheer, Kantoorautomatisering, Netwerkbeheer, Onderhoud, Ondersteuning, Online back-up, Ontwerp, Ontwikkeling / software ontwikkeling, Opleidingen, Outsourcing, Projectmanagement, Remote beheer, Systeembeheer, Webdesign, Werkplekbeheer

Specialisme:
Applicaties, ERP, Hardware, ICT-oplossingen, Infrastructuur, Maatwerk, Software, VoIP

Merken / software:
Linux, Microsoft

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving