Selecteer provincie

On-Site BV 010-2881820

Details

Adres
Rivium Boulevard 301
2909LK Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Full service Internetbureau

Wat wij doen:
On-Site: partner in e-businessOn-Site is een praktijkgericht Internetbedrijf waar een enthousiast team van betrokken vakmensen, intelligente e-business oplossingen realiseert.Onze missie: rendabel inzetten van informatie- en communicatietechnologie om verkoop, (direct) marketing en logistieke bedrijfsprocessen te optimaliseren.Onze kracht: bieden van totaaloplossingen gebaseerd op bewezen technologie die aansluiten bij de manier waarop onze opdrachtgevers dagelijks zaken doen.

Geïntegreerde e-business oplossingen

Informatie- en communicatietechnologie vormen een belangrijke steunpilaar en steeds vaker zelfs de drijvende kracht achter het succes van organisaties.
Dagelijks staat On-Site zowel grote ondernemingen, bedrijven in het MKB als overheids- en non-profitinstellingen met raad en daad bij om effectieve automatiserings- en Internetoplossingen te ontwerpen en te realiseren.
Oplossingen die passen bij de doelstellingen, het budget, en de manier waarop zaken wordt gedaan. Geïntegreerde oplossingen die rekening houden met de bestaande situatie en werkwijze. Maar gericht zijn op de kansen en mogelijkheden in de toekomst.Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Advies, Consultancy, Design, Onderhoud

Type opdracht:
Extranet, Google Adwords, Online marketing, Social media, Software, Webapplicatie, Webdesign